Wie ben ik?

20120917_Sonja_0076

Mijn naam is Sonja Stengewis en woon in Purmerend en fotograferen is niet alleen mijn werk maar vooral ook mijn passie. Na een paar jaar vooral hobby reportages te hebben gemaakt, heb ik de stap gezet om Sonja Stengewis fotografie te beginnen om zo van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Ik had niet kunnen dromen dat ik binnen zo’n korte tijd zo zou groeien en zoveel verschillende tevreden klanten zou hebben.
 

Kinderen worden snel groot, een trouwdag is voorbij voordat jullie er erg in hebben en wat is nou een leuker cadeau dan een foto van het hele gezin? Ik wil deze mooie en unieke momenten vanuit mijn oogpunt voor u vastleggen zodat u deze momenten later nog eens rustig kunt bekijken. Ik neem uitgebreid de tijd voor de fotosessie zodat we samen kunnen zorgen voor een mooie reportage. Mijn hoofd zit vol idee├źn, maar ook eigen inbreng is welkom. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.
 

U bent van harte welkom voor een fotoreportage in mijn studio aan huis, maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen of samen een (buiten)locatie te kiezen. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio, zodat u een idee heeft wat mijn stijl is. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een fotoreportage of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met mij op.
 

Sonja