Bedrijf en Schoolfotografie

Heeft u een bedrijf en wilt een u een fotoreportage van uw bedrijf of uw producten laten maken? Ik ben u hierbij graag van dienst.
 

Bedrijfsreportage:
Voor een uitgebreide reportage van uw bedrijf kom ik bij u langs op lokatie en zorg voor een mooie kijk op uw bedrijf. U krijgt de foto’s digitaal aangeleverd in zowel volledige resolutie als in webformaat, deze foto’s zijn vervolgens volledig rechtenvrij te gebruiken. De standaardreportage van 2 uur kost € 175,- excl. BTW.
 

Schoolfotografie:
Wij verzorgen ook voor scholen de jaarlijkse schoolfoto’s. Ons doel is om de school zo weinig mogelijk last te laten ondervinden van de schoolfoto’s. We fotograferen de kinderen van uw school professioneel en spontaan. Binnen 2 weken ontvangt de school voor elk kind een gratis klassenfoto en een inlogcode per klas waarmee de ouders de foto’s kunnen bekijken en nabestellen. De school hoeft verder niks te doen, alle administratie en verzending naar de ouders zullen wij verzorgen.
 

Productfotografie:
Het is ook mogelijk om de productfotografie voor uw webshop te verzorgen. Mooie foto’s op uw webshop zorgen voor meer omzet en dat wil iedere ondernemer.  U krijgt de bewerkte foto’s met een witte achtergrond digitaal en rechtenvrij aangeleverd in volledige resolutie en op webformaat.
 

Mail voor een offerte op maat voor uw reportage naar info@stengewis.nl
 

Tot mijn klantenkring behoren onder andere:

– Gemeente Purmerend
– Stadsverwarming Purmerend
– Restaurant de Boffert Purmerend
– JT Bioscopen Purmerend
– Basisschool Kawama Purmerend