Paarden en Huisdieren

Wat is er mooier dan een prachtige foto van jouw paard of huisdier aan de muur, waar je elke dag vol trots naar kunt kijken? Wij bieden je nu de mogelijkheid om een onvergetelijke fotoreportage te maken van je huisdier in mijn fotostudio of van je paard of pony bij jou op de manege of pensionstal. Uiteraard zijn deze foto’s ook perfect te gebruiken wanneer je je paard of huisdier wilt verkopen, want een mooie foto zal de verkoop aanzienlijk versnellen.
 

Omdat elk dier anders is, nemen we rustig de tijd voor de reportage. Het ene dier voelt zichzelf een fotomodel, terwijl het andere dier niks van de camera moet hebben. In mijn agenda houdt ik dan ook altijd 2 uur aan voor een fotoreportage.
 

Om ervoor te zorgen dat jou paard, pony of huisdier op z’n allermooist op de foto komt is het het belangrijk dat je het dier van tevoren grondig poetst of wast, zodat je dier er zo goed mogelijk uitziet.
 

Prijzen:

– Paard of pony op locatie             € 149,-  (incl. € 30,- fototegoed)  excl reiskosten a € 0,15 per km.
– Huisdier in mijn fotostudio          € 79,-   (incl. € 15,- fototegoed)

 

Daags na de reportage ontvang je een inlogcode voor mijn waarmee je de foto’s kunt bekijken en eventueel nabestellen op een afgeschermd gedeelte van mijn website. De foto’s zijn ook gratis te downloaden op webformaat voor gebruik op internet.