Portret en Familie – ACTIE!! 50% Korting

Wat is er mooier om een mooie reportage van uzelf of van uw gezin te laten maken? Daarmee wil ik u graag van dienst zijn.

Omdat we allemaal in een dure tijd leven en ik bovendien dit jaar mijn 12,5 jarig jubileum vier, geef ik tot en met 30 Juni 2024 50% korting op de reportagekosten van een familiereportage. De prijzen zijn alleen voor de reportage, de prijzen voor het bestellen van foto's en digitale bestanden kunt u vinden onder Prijzen nabestellingen.


Ik ontvang u in mijn studio aan huis, waar we rustig de tijd nemen om verschillende foto's te maken, hierbij is uw eigen inbreng uiteraard ook welkom. Wanneer jullie voorkeur uitgaat naar een fotoreportage buiten of op een andere locatie is dit ook mogelijk. 

 

Prijzen Reportage

1 Persoon

NU € 39,--

normaal € 79,--
1 Persoon
Ongeveer 1 Uur
2 Personen

NU € 49,--

normaal € 99,--
2 Personen
Ongeveer 1 Uur
Gezin

NU € 59,--

Normaal € 99,--
3 tot 5 Personen
Ongeveer 1 Uur
Groepen

NU € 59,--

Normaal € 119,--
>6 personen
Ongeveer 1 Uur

Ik reken geen extra kosten voor verschillende combinaties van personen tijdens een reportage. Uiteraard mogen jullie ook verschillende setjes kleding meenemen voor de reportage.

 
Binnen een paar dagen na de reportage onvangt u een inlogcode om de foto's te kunnen bekijken op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Hier kunt u de foto's zowel digitaal als fysiek bestellen. De foto's van de reportage zijn gratis te downloaden in webformaat voor gebruik op internet.

Alle prijzen zijn geldig van 1 Januari 2024 t/m 30 Juni 2024 en inclusief 21% btw