Portret en Familie – ACTIE!! 50% Korting

Wat is er mooier om een mooie reportage van uzelf of van uw gezin te laten maken? Daarmee wil ik u graag van dienst zijn.

Omdat we allemaal in een moeilijke tijd leven en ik bovendien dit jaar mijn 10 jarig jubileum vier, geef ik tot en met 31 december 2021 50% korting op de reportagekosten van een familiereportage. De prijzen zijn alleen voor de reportage, de prijzen voor het bestellen van foto's en digitale bestanden kunt u vinden onder Prijzen nabestellingen.


Ik ontvang u in mijn studio aan huis, waar we rustig de tijd nemen om verschillende foto's te maken, hierbij is uw eigen inbreng uiteraard ook welkom. Wanneer jullie voorkeur uitgaat naar een fotoreportage buiten of op een andere locatie is dit ook mogelijk. 

 

Uiteraard is het allerbelangrijkste dat we ons aan de regels van het RIVM houden, we houden afstand van elkaar en geven geen handen. Verder ontsmet ik de studio na elke fotosessie grondig.

 

Prijzen Reportage

1 Persoon

NU € 29,--

normaal € 59,--
1 Persoon
Ongeveer 1 Uur
2 Personen

NU € 39,--

normaal € 79,--
2 Personen
Ongeveer 1 Uur
Gezin

NU € 49,--

Normaal € 99,--
3 tot 5 Personen
Ongeveer 1 Uur
Groepen

NU € 59,--

Normaal € 119,--
>6 personen
Ongeveer 1 Uur

Ik reken geen extra kosten voor verschillende combinaties van personen tijdens een reportage. Uiteraard mogen jullie ook verschillende setjes kleding meenemen voor de reportage.

 
Binnen een paar dagen na de reportage onvangt u een inlogcode om de foto's te kunnen bekijken op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Hier kunt u de foto's zowel digitaal als fysiek bestellen. De foto's van de reportage zijn gratis te downloaden in webformaat voor gebruik op internet.

Alle prijzen zijn geldig van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021 en inclusief 21% btw