Topmodelparty

Ben je net jarig geweest en op zoek naar een leuke manier om je verjaardagsfeestje te vieren? Wat is er leuker dan je een middag lang een echt topmodel te voelen. Met je vrienden en vriendinnen maken we verschillende fotoshoots van jullie en je ontvangt bovendien ook nog echte foto’s thuis die je vervolgens aan je vrienden en vriendinnen uit kunt delen.
 
Zodra jullie binnen komen beginnen we met limonade en wat lekkers en kunnen jullie rustig de accessoires bekijken die ik beschikbaar heb. Uiteraard kan je ook je eigen spullen meenemen, maar zorg wel dat je ze aan het eind van de middag weer meeneemt. Vervolgens maken we er, met leuke muziek op de achtergrond, een spetterende middag van.
 
Wanneer jullie dat willen kan jullie topmodelparty nog uitgebreid worden met uitnodigingen, een professionele visagiste of een high-tea waarbij er allerlei lekkers op tafel staat.
 
De kosten voor een Topmodelparty van maximaal 10 kinderen zijn 119 euro. Hiervoor ontvangt iedereen 2 foto’s, zowel een foto van jezelf als een groepsfoto. De overige foto’s kunnen bekeken en nabesteld worden via de website.
 
Uitgebreide informatie kun je vinden op www.topmodelparty.nl