Trouwen

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, dit gaat een dag voor jullie worden om nooit meer te vergeten..


Maar eerst moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder ook een fotograaf die je bruiloft op een unieke en bijzondere manier vastlegt. Het is belangrijk dat de fotograaf professioneel en onopvallend jullie dag vastlegt, dat is ook precies waar ik voor sta.


De sfeer van de dag, de emoties, de stralende bruid en bruidegom, de officiele momenten die niet gemist mogen worden, de familiefoto's en natuurlijk het spetterende feest om jullie geluk te vieren. Het zijn zomaar een aantal momenten van de dag die erom vragen om te fotograferen. Er is voor mij niets mooiers om deze momenten op een unieke manier te fotograferen.


Op jullie trouwdag komt er heel veel op jullie af, met de vele trouwreportages die ik de afgelopen jaren heb gemaakt heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Ik probeer daarom niet alleen fotograaf voor jullie te zijn op jullie trouwdag, maar ook een helpende hand, zonder dat ik jullie in de weg loop.


Neem rustig de tijd om foto's in mijn portfolio of op mijn blog te bekijken van de trouwreportages die ik gedaan heb. 


Omdat een bruiloft al duur genoeg is, heb ik verschillende mogelijkheden en prijzen voor mijn reportages.

Prijzen en Mogelijkheden
Classic

€ 999,--

Kennismakingsgesprek
6 uur reportage
USB Stick met foto's
Foto's in hoge resolutie
Standaard Album 15x15 cm
16 pagina's
Premium

€ 1.699,--

Kennismakingsgesprek
10 uur reportage
USB stick met Foto's
Foto's in hoge resolutie
Luxe Album 30x30 cm
40 pagina's
Doorspreken Album
Diamond

€ 1.999,--

Kennismakingsgesprek
14 uur reportage
USB stick met Foto's
Foto's in hoge resolutie
Luxe Album 30x30 cm
50 Pagina's
Avondreportage tot 22:00
Doorspreken Album

Uiteraard maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar ik mijn werk en werkwijze aan jullie laat zien en om te kijken of we de klik hebben. Hiervoor kunnen jullie bij mij langskomen, maar uiteraard kom ik ook bij jullie langs als dat jullie voorkeur heeft. Verder kunnen jullie natuurlijk ook jullie wensen aangeven, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het een perfecte dag wordt.

 
Wanneer jullie dat willen, zorg ik voor een mooi fotoalbum van jullie bruiloft, zodat jullie nog regelmatig rustig op de bank terug kunnen denken aan jullie dag. Ook bij het maken van jullie album, vind ik het belangrijk dat jullie een stem hebben in de foto's die gebruikt worden, voordat het album besteld wordt lopen we het album daarom samen door (vanaf Pakket Luxe).

 
Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op.