Trouwen

Jullie gaan trouwen, dit wordt een dag voor jullie om nooit meer te vergeten..

Maar eerst moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder ook een fotograaf die je bruiloft op een unieke en bijzondere manier vastlegt. Het is belangrijk dat de fotograaf professioneel en onopvallend jullie dag vastlegt, dat is ook precies waar ik voor sta.

De sfeer van de dag, de emoties, de stralende bruid en bruidegom, de officiele momenten die niet gemist mogen worden, de familiefoto's en natuurlijk het spetterende feest. Het zijn zomaar een aantal momenten van de dag die erom vragen om te fotograferen. Er is voor een fotograaf niets mooiers om deze momenten op een unieke manier te fotograferen.

Neem rustig de tijd om foto's in mijn portfolio of op mijn blog te bekijken van trouwreportages die ik de laatste tijd gedaan heb.

Op jullie trouwdag komt er heel veel op jullie af, met de vele trouwreportages die ik de afgelopen jaren heb gemaakt heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Ik probeer daarom niet alleen fotograaf voor jullie te zijn op jullie trouwdag, maar ook een helpende hand, zonder dat ik jullie in de weg loop.


Omdat een bruiloft al duur genoeg is, heb ik verschillende mogelijkheden en prijzen voor mijn reportages.

Prijzen en Mogelijkheden
Pakket 1

€ 899,--

6 uur reportage
USB Stick met foto's
Standaard Album 25x25 cm
20 pagina's
Pakket 3

€ 1.499,--

11 uur reportage
USB stick met Foto's
Premium Album 30x30 cm
40 pagina's
Pakket 4 (All-In)

€ 1.799,--

14 uur reportage
USB stick met Foto's
Premium Album 30x30 cm
40 Pagina's
2 ouder Trouwalbums

Uiteraard maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar ik mijn werk en werkwijze aan jullie laat zien en om te kijken of we de klik hebben. Verder kunnen jullie natuurlijk ook jullie wensen aangeven, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het een perfecte dag wordt.

 
Wanneer jullie dat willen, zorg ik voor een mooi fotoalbum van jullie bruiloft, zodat jullie nog regelmatig rustig op de bank terug kunnen denken aan jullie dag. Ook bij het maken van jullie album, vind ik het belangrijk dat jullie een stem hebben in de foto's die gebruikt worden, voordat het album besteld wordt lopen we het album daarom samen door (vanaf Pakket 2).

 
Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op.