Kerstactie

Kerstactie

Het is bijna kerst..

dus tijd voor een leuke kerstactie bij Sonja Stengewis Fotografie..
 
Wilt u alleen, met uw geliefde of met het hele gezin op de foto inclusief een mooie canvas om aan de muur te hangen, dan is dit uw kans.
Voor slechts € 89,– ontvangt u t/m 24 december een complete fotoreportage (met en/of zonder kerstversiering) inclusief een canvas in het formaat van 30×45.
 
Maar dat is niet alles. Zoals iedereen merkt wordt social media voor veel mensen steeds belangrijker. Veel mensen hebben de dure kerstkaarten ingeruild voor een digitale wens via Facebook of Twitter. Maar het is lastig om origineel te zijn tussen de vele berichten die worden geplaatst, hiervoor heb ik een digitale kerstkaart beschikbaar. Eerst maken we een korte fotoreportage van 15 minuten in mijn studio, waarna we uw mooiste foto verwerken in een digitale kerstkaart die u vervolgens kunt gebruiken om al uw vrienden een prettige feestdagen te wensen. De kosten hiervoor bedragen € 29,–.
 

Daags na de fotoreportage zullen de foto’s beschikbaar zijn via een afgeschermd gedeelte van mijn website, waar u zelf de foto kunt uitzoeken welke u op canvas gedrukt wilt. De overige foto’s zijn ook te bestellen, zowel digitaal als fysiek.
 
Wat is er leuker dan een blijvende herinnering te kunnen geven tijdens kerst of sluit het jaar af met een leuke foto het meest dierbare wat u heeft? Maak daarom snel een afspraak want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar tot het einde van deze actie.
 
Mocht het niet meer lukken om voor kerst langs te komen, maar bent u toch op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom, heb ik ook de mogelijkheid om een cadeaubon te bestellen voor € 99,–. Uiteraard wordt deze feestelijk verpakt, zodat u gelijk klaar bent.

 

Digitale Kerstkaart

€ 29,--

Fotoreportage
Duur: 15 minuten
Digitale kerstkaart om te versturen
Kadobon

€ 99,--

Kadobon voor reportage
Duur: 60 minuten
Canvas 30x45 + Kadoverpakking