Tijdens Coronavirus?

Het is op dit moment een moeilijke tijd voor iedereen, maar er zijn op dit moment wel mogelijkheden tot het maken van een fotoreportage.
Op dit moment zijn een hoop mensen thuis, wat het misschien ook makkelijker maakt om een moment te plannen om samen als gezin op de foto te gaan.

 

Zolang het gaat, kan en mag ben ik gewoon beschikbaar om fotoreportages te maken.
Uiteraard houden we hier wel de regels in acht die ons worden aangeraden door de verschillende instanties.

 

Dus geen fysiek contact, we houden voldoende (1,5 meter) afstand en komen alle mensen voor de reportage uit hetzelfde huishouden. Zodra er iemand enige verschijnselen van het virus heeft nemen we het zekere voor het onzekere en verplaatsen of annuleren we kosteloos de afspraak.

 

Hebben jullie inmiddels plannen gemaakt om te gaan trouwen en zoeken jullie een fotograaf, neem dan ook contact met mij op. We kunnen het eerste kennismakingsgesprek via videobellen laten plaatsvinden en later een afspraak maken. Aangezien er een hoop trouwreportages worden verplaatst naar volgend jaar, zijn de beschikbare data volgend jaar beperkt, zorg dus dat je op tijd alles regelt.

 

Wilt u een afspraak maken voor een van de reportages neem gerust contact met mij op en bekijken de mogelijkheden. Ook voor alle andere vragen kunt u contact met mij opnemen.

Sonja

06 24 20 24 80